INFANTIL B 1-1 C.F.MOLLETENSE

Partit molt igualat amb molt treball per part dels dos equips, que qualsevol podria haver-se endut els tres punts, però es van repartir que al final va ser el més just pels dos.

Primera part on l’equip local no trobava del tot la manera de plantar cara als visitants que van sortir molt forts i van fer que defenséssim massa a prop de la nostre porteria, però sense cap tipus de perill. A mida que passaven els minuts l’equip es trobava més còmode i va començar a crear perill de cara a la porteria contraria. Quan portàvem 20 minuts de partit va arribar una combinació molt rapida que va finalitzar en Quim fent el 1-0. La primera part finalitzaria amb aquest resultat.

La segona part va guanyar en intensitat, cada vegada augmentava més, això va causar que hi hagués més intervencions i els visitants ho van aprofitar empatant el partit després d’una jugada al contraatac. A partir del empat vam poder veure un partit d’anada i tornada fent treballar de valent a tots els nostres jugadors. Al final del partit vam tenir una doble ocasió per posar-nos per davant, però el porter va estar molt encertat.

Destacar també el gran treball defensiu de tot l’equip i l’Andreu que va estar molt concentrat en tot el partit.

Equip: Andreu, Guillem, Balboa, Fernàndez, Lluis, German, Fontanals, Ramos, Manel, Roger, Martin, Oriol, Aleix, Bernat, Quim i Albert.