C.F.AT.VALLES 1-5 INFANTIL B

Un gol molt matiner, algunes jugades elaborades i una estona de la segona part fan que els tres punts marxin cap a casa nostre després d'un partit on l'equip no va donar la millor versió.

Només començar l'equip va poder fer el primer gol després d'una pilota en profunditat que caça el nostre golejador, en Quim, que fa de les seves driblant el porter i aconseguint el gol a porteria buida. Això va fer que l'equip es relaxes, cosa que aprofitarien els locals per incomodar-los i fer-los recular, aconseguint arribar a la nostre àrea, sense perill, però evitant els atacs de l'equip visitant.

A mida que passaven els minuts l'equip es trobava més còmode i aconseguiria doblar la seva avantatge després d'una bona jugada col·lectiva, novament finalitzada pel nostre pichichi. El resultat final a la primera part era de 0-2, però l'equip no estava funcionant com altres partits, també és normal perquè a aquestes edats es difícil mantenir el mateix nivell tots els partits.

La segona part l'equip va sortir amb un altre aire i amb un joc que identificava millor l'equip, a causa d'això es van poder veure més gols, per part d'en Martin, l'Aleix i en Quim tancaria el seu hattrick personal. El joc era més fluid i senzill, sense passades complicades i jugant molt bé al contraatac, matant així el partit. En un moment on va faltar un pel de contundència l'equip local va poder fer el gol del honor, cosa que va evitar tornar a deixar la porteria a cero, que és l'objectiu d'aquests últims partits.

Destacar la gran actuació d'un parell de jugadors del nostre Aleví, en Lluc i en Dani que van debutar a les mides del camp de fut.11 amb una gran actuació fent les coses fàcils i jugant molt bé.

Tres punts més que marxen cap a casa i un partit menys per intentar estar el més amunt possible. Amb aquesta mentalitat l'evolució dels nostres jugadors segur que destacarà cada dia més. Crec que estem en el bon camí, però hem d'intentar que aquests alts i baixos no ens costin punts, ja que qualsevol equip de la nostre lliga pot fer-nos patinar.

Equip: Andreu, Fernández, Balboa, Lluis, German, Guillem, Roger, Aleix, Oriol, Bernat, Quim, Martin, Albert, LLuc i Daniel.