C.F. LES FRANQUESAS 2-4 INFANTIL B

Finalitzem una gran setmana de treball amb un gran partit a un camp difícil i que pocs equips podran treure un resultat tan positiu com el nostre.

Els nostres jugadors han sortit al camp amb les idees molt clares i sabent que havien de fer en tot moment, ja es notava només veient el bon escalfament que han fet minuts abans d'iniciar el partit. L'equip local estava anul·lat, però ha aprofitat una mala col·locació de la nostra defensa i amb una pilotada s'han plantat davant el nostre porter que a fet mans a fora l'àrea, aquesta falta ha acabat al fons de la xarxa significant el 1-0 pels locals, però l'equip no ha perdut la cara en cap moment del partit i ha continuat treballant, ja que tenien les coses clares del que havien de fer i a mida que passaven els minuts arribaven les ocasions, no acabaven d'entrar, però ja estaven molt més a prop de fer l'empat. Després d'una molt bona recuperació d'en Roger al cercle central la col·locat per sobre de tots els caps de la defensa i amb un cacau espectacular creuat d'en Martin amb cama esquerre ha arribat l'empat i resultat definitiu a la primera part.

La segona part a continuat amb un gran treball defensiu, en Lluis i en Fernández la parella de centrals avui han estat molt ben compenetrats i treballant molt bé la sortida de pilota, en Teixidó i en German per fora donant molta profunditat han fet que l'equip dones un pas endavant i a conseqüència d'això han arribat tres gols més, en Martin repetia de cara a porteria i un doblet d'en Quim feia que aconseguissin una avantatge casi definitiva, perquè encara quedava molt temps per finalitzar el partit. A mida que passaven els minuts l'equip notava que estava sense canvis i les cames ja pesaven i casi al final del partit la nostre defensa no a acompanyat la jugada s'ha quedat un pel endarrerida ha encaixat un gol després d'una gran acció del davanter.

Els últims minuts de partit els nostres jugadors han fet un pas endavant i han acabat el partit amb una possessió de pilota bastant elevada.

Gran treball nois! Estem orgullosos del gran treball que esteu fent, ara toca treballar per millorar aquest partit, perquè sempre s'ha de donar una millor imatge que el partit anterior.

Gerard Rabassa i Arià Puig