C.F VILANOVA DEL VALLÉS 1-4 C.E LLIÇA D'AMUNT

Partit molt disputat que acaba amb un resultat molt injust per un Vilanova que va fer un gran esforç per treure coses positives en aquest partit.

Diumenge vam poder presenciar el primer partit de lliga del Aleví D i vam poder veure moltes coses positives, coses que hem treballat i coses que comencen agafar forma.

Primer de tot destacar la gran actitud del primer a l'últim participant del partit, va ser increïble cosa que deixar sense paraules als entrenadors, que només van poder aplaudir els jugadors al finalitzar el partit.

Primera part on l'equip va intentar jugar la pilota, ben col·locat i lluitant en tot moment. Les ocasions per part nostre no eren clares, però ells tampoc creaven jugades molt perilloses. En un desajust defensiu, l'única errada feta per la nostra defensa al llarg del partit, vam rebre el primer gol, 0-1.

El segon quart l'equip va millorar a nivell ofensiu i cada vegada estava més a prop de fer el gol de l'empat, però quan semblava que arribava l'empat, una gran jugada del davanter contrari va acabar amb el 0-2.

Al iniciar l'últim quart vam aconseguir retallar distancies i l'equip estava molt endollat, molt a prop d'aconseguir l'empat, però l'àrbitre va fer que la nostre moral acabes pels terres, ja que estava  l'equip molt bé. peró el Lliça va fer un gol en fora de joc molt clar i per acabar de rematar un penal, però en aquest cas no ens podem queixar ja que era molt clar.

Seguirem treballant per millorar les errades i el següent partit segur que serà millor.

Equip:  Miguel, Cristian, German, Alex, Ruben, Albert, Jofre i Eric