C.F. AMETLLA VALLÈS 1-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS.

Primera victòria molt patida de la temporada. Els dos primers quarts els vam llençar, no vam aconseguir connectar i el nostre futbol no s'assemblava gens al vist la setmana anterior. El primer quart l'equip estava bastant ben col·locat, l'equip contrari no creava ocasions de perill, però nosaltres no arribàvem amb claretat. L'Ametlla intentava jugar en curt, aixo feia que nosaltres apretéssim la seva sortida de pilota, en una d'aquestes i després d'una pilota llarga en Rubèn, de cap, va aconseguir el 0-1.

El segon quart va ser un ataquigol de l'equip local, no podem treure absolutament res positiu d'aquest quart, després de fallar molt i que el nostre porter, en Miguel, atures tot el que va poder i més, finalment van poder fer l'empat.

El tercer quart va ser millor i l'últim quart més encara on vam poder veure jugades treballades durant la setmana i aquests nens comencen a connectar millor, però només quan ells volen i no es precipiten a l'hora de jugar la pilota. Després d'una bona combinació de l'equip va arribar el gol de la victoria, fet pel Jordi.

Al final vam tenir una mica de fortuna, perquè l'equip local va fallar un penal, però aquesta errada va fer justícia, ja que el penal era clar, però hi havia un fora de joc molt més clar abans d'arribar a aquesta falta.

Espero que és millor-hi l'actitud dels primers quarts i seguirem treballant per què aquests nanos millorin dia a dia. Gràcies a tots!

Equip: Miguel, Ander, German, Ruben, Cristian, Jofre, Albert, Alex, Jordi i Eric.