Aleví D

UCF SANTA PERPETUA 1-3 C.F VILANOVA DEL VALLÈS

Partit que s’emporta el Vilanova gràcies a l’esforç, treball i sacrifici dels 7 jugadors que van participar al partit.

El primer quart va començar amb un Vilanova atrevit en busca del gol. El gol el va trobar ràpid gràcies a un xut llunya de German (0-1). A partir d’allà el Santa Perpetua va intentar empatar el partit i ho va aconseguir desprès d’una errada defensiva de l’equip, única errada a destacar al llarg del partit. El Vilanova no es va enfonsar i va seguir lluitant.

El segon quart va començar igual, amb un Vilanova llençat en busca del gol. En aquesta ocasió va trobar premi per partida doble en Cristian, que està en ratxa ja que porta 3 jornades consecutives marcant. Els minuts finals d’aquest quart va arribar la jugada polèmica  del partit on l’àrbitre va decidir expulsar a un futbolista de l’equip local i va fer que juguessin la resta de partit amb un home menys.

Els dos últims quarts van ser d’anades i vingudes, on el Vilanova podria haver marcat uns quants gols més.

Com entrenadors nomes ens queda felicitar els nostres jugadors, ja que en un dia calorós i amb curts d’efectius van mantenir l’ intensitat adequada per aconseguir els 3 punts.

Equip: Miguel, Ander, German, Alex, Ruben, Albert i Cristian

Arià Puig i Jordi Alsina

C.F.VILANOVA DEL VALLÈS 2-14 U.E. SANT FOST

Un partit on vam pagar molt car una primera part molt fluixa i posteriorment no vam poder arreglar-ho, el resultat era molt exagerat i l’únic que vam aconseguir va ser millorar l’actitud i el joc.

Davant teníem el primer classificat i sabíem que no seria un partit fàcil, però tampoc que ens fessin la destroça que van fer al primer quart.

Després l’equip va millorar i va fer un parell de gols, però el seu nivell era molt elevat i això es va notar molt, per què encara que nosaltres milloréssim el joc, no van baixar el ritme en cap moment.

Finalment vam poder veure com l’equip local va fer un joc millor i vam evitar una golejada més gran.

Agrair al Adrià Guerrero que aquest cap de setmana va venir a donar un cop de mà.

Equip: Miguel, Ruben, Cristian, Adrià, Alex, Jofre, German i Albert.

Jordi Alsina i Arià Puig

C.F PARETS 7-1 C.F VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt equilibrat que es va decantar per l’equip local en un tercer quart molt fluix per part dels jugadors del Vilanova.

El partit va començar amb un Vilanova molt ben situat, jugant la pilota amb criteri i creant ocasions de gol que no vam ser capaços de transformar. D’aquesta forma vam arribar al final del primer quart amb empat a 0 al marcador.

El Vilanova va començar el segon quart fora del partit, aixó ho va aprofitar el Parets per realitzar dos gols i avançar-se el marcador. A partir d’allà l’equip es va tornar a endollar, va estar col·locat correctament, va jugar la pilota amb criteri i va realitzar alguna que altre ocasió de gol.

El tercer quart el cos tècnic va realitzar un canvi tàctic i degut aixó i el cansament acumulat a les cames el Vilanova no va ser capaç de competir i aixó ho va aprofitar el Parets per a realitzar alguns gols més.

El tercer va ser bastant bó per part del Vilanova, ja que vam acabar el partit amb la possessió de Pilota, realitzant un gol i algunes ocasions més de gol.

Felicitar l’equip  per la feina feta, a seguir treballant per les properes jornades.

Equip:  Miguel, Alex, Albert, Ruben, Cristian, German, Ander, Jofre i Gerard

C.F VILANOVA DEL VALLES 0-5 CF CARDEDEU

La falta de gol del  Vilanova fa que el Cardedeu tapi la feina feta per l’equip local, si mirem el resultat.

El primer quart va costar entrar en el partit i vam fer 3 errades que ens van costar 3 gols, per aquesta raó l’equip va anar a remolc gran part del partit.  A partir d’allà l’equip va fer un molt bon treball defensiu, on el Cardedeu nomes va ser capaç de fer 2 gols.

Els 3 últims quarts els nostres jugadors van treballar molt bé ja que feia molta calor i no esperàvem que aguantessin l’ intensitat necessària, però amb esforç i entrega ho van aconseguir.

A línies generals va ser un gran partit, però 2 travessers en dues jugades a pilota aturada i un parell de jugades que no vam acabar de rematar, fa que no es pugui veure la feina feta al resultat del partit.

El Cardedeu era un equip que estava ben treballat i no ens va perdonar les errades.

Gràcies a Pau Vives per donar un cop de mà.

Equip: Miguel,  Alex, Albert, Ruben, Cristian, German, Jofre, Gerard i Pau

C.F CANOVELLES 11-0 C.F VILANOVA DEL VALLES

Partit disputat a Canovelles on l’equip local va demostrar el perquè ocupa la posició privilegiada a la taula classificatòria.

El C.F Vilanova va sortir amb les idees molt clares, sabent en tot moment on colocar-se per intentar frenar a l’equip local. El partit va començar força be però errades en la sortida de pilota van acabar en gol per part del Canovelles.

A partir d’allà el Canovelles va tenir moltes facilitats per fer gols, excepte la meitat del tercer quart i l’últim quart on l’equip visitant va tornar a ordenar-se defensivament i va posar dificultats a l’equip local perquè seguis ampliant el marcador.

A seguir treballant per enfrontar el proper partit a casa contra el C.F Cardedeu.

Moltes gràcies a Pau Vives i Alejandro Cuenca per venir a donar un cop de mà.

Equip: Miguel, German, Albert, Gerard, Alex, Cristian, Ruben, Pau Vives i Alejandro Cuenca,