C.F VILANOVA DEL VALLES 1 - 7  C.F OLIMPIC LA GARRIGA

Derrota massa abultada  per un partit que va estar molt igualat excepte el 3r quart que no vam ajustar be la línia de migcampistes i vam fer moltes errades.

El partit va començar molt igualat, amb els dos equips intentant agafar la iniciativa del Joc, però era l'Olímpic l'equip capaç de crear bones ocasions de gols. Nosaltres ben situats sobre el camp i fent un bon treball defensiu vam aprofitar un contraatac, única ocasió del primer període, per fer el 1-0 obra de Jofre.

El segon quart van haver substitucions on la garriga va sortir amb una línia defensiva molt física. El Vilanova va intentar tenir la pilota i jugar-la amb criteri però cada cop que arribàvem a l'àrea rival, feien un desplaçament en llarg que destrossava la nostre jugada d'atac. Els dos primer gols de la garriga van arribar per dos desplaçaments llargs del central i dos controls excel·lents del davanter rival.

El tercer quart semblava que el Vilanova no hagués sortit a jugar i ben ràpid (min.1) van encaixar el 1 a 3. L'Entrenador rival va cambiar el sistema de joc i nosaltres no varem fer una bona lectura i ens va passar factura, sobretot perquè tenim el mig camp desajustat.

L'últim quart el Vilanova va sortir amb l'idea de tornar a fer la bona feina dels primers quarts i així va ser: vam fer un bon treball defensiu i es va intentar jugar la pilota amb criteri.

A seguir treballant que de cada derrota s'aprèn alguna cosa nova que podrem aplicar al futur.

Equip: Miguel, Jofre, Toni, German, Albert, Gerard, Cristian, Rubén, Alex