U.D. LOURDES 5-5 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit boig, on ningú va tenir el control total de la pilota i podem veure-ho al marcador final d'aquest partit.

Espectacular l'actitud d'aquests jugadors aquest cap de setmana, ja que no van parar de lluitar fins que el senyor col·legiat va senyalar el final de partit amb una intensitat perfecte. Sense baixar els braços en cap moment, que podria haver passat per què el rival va posar-se per davant del marcador després d'anar guanyant nosaltres, amb una diferencia de dos gols i normalment els equips que es troben amb aquesta situació no acaben remuntant aquests resultats.

El partit va començar amb els dos equips ben plantats al camp, hi havia molt joc al mig camp, però no hi havia moviment a les àrees d'ambdós equips. Aquest quart no vam poder veure cap ocasió clara ni tampoc cap gol per part de cap equip.

El segon quart l'equip va millorar i després d'una jugada d'estratègia de servei de banda, l'equip visitant va avançar-se en el marcador, jugada per banda de Guillem Teixidó que fa un centro immillorable i al segon pal sol, només va haver d'empentar la pilota l'Alex.

El tercer quart va ser de total bogeria, el resultat va passar de 0-1 a 2-1 en qüestió de pocs minuts, però ràpidament va reaccionar l'equip visitant empatant, després d'un molt bon xut creuat d'en Ruben. Encara estaven celebrant el gol (com aquell que diu) i l'equip local va fer el 3-2. Aquí va haver un moment de tranquil·litat i vam tornar a dominar el joc. Després d'un corner l'equip es queda sota pals, no surt a tapar el xut del davanter rival i aconsegueix fer el 4-2. Semblava que l'equip no anava a reaccionar, però després d'una bona passada en llarg del nostre porter la va poder aprofitar en Guillem per retallar distancies abans d'anar al descans.

L'últim quart es va demostrar que l'equip te casta i orgull, per què no va perdre la cara en cap moment al partit. El resultat es va posar molt en contra nostre amb un 5-3, però en Ruben a la sortida d'un corner amb el cap retallava distancies i l'Alex amb un xutarro des de casa seva com aquell que diu van poder fer l'empat en el marcador, després d'un partit que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips.

Destacar la gran actuació de tots els jugadors de l'equip, del primer a l'últim. Com diem sempre així no pots recriminar res a cap jugador. També que l'equip va aconseguir 3 gols d'estratègia, dos de servei de banda i un de corner.

Donar les gracies al Guillem Teixidó, per la seva ajuda aquest cap de setmana.