C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-2 UNIFICACION SANTA PERPETUA

Partit que es va emportar el C.F Vilanova gràcies a l' intensitat, el treball i les ganes de guanyar el partit.

El primer quart va començar amb els dos equips ben situats sobre el camp però amb un equip local mostrant dificultats a l'hora de jugar la pilota, errors en el control de la pilota, falta de confiança i sobretot falta d'intensitat. Tot aixó va cambiar quan Cristian al minut 8 ho va donar tot per recuperar una pilota i acabar fent gol, avançant a l'equip local en el marcador 1-0.  A partir d'aquell moment l'equip es va creure les possibilitats de guanyar el partit. Poc minuts desprès el Santa Perpetua va poder empatar mitjançant un xut llunya i amb l'ajuda del nostre porter. El final del quart el resultat era de 1-1.

El segon quart no va cambiar la tònica del primer quart. Els dos equips ben col·locats sobre el camp i amb ganes de guanyar el partit.  El minut 20 el Santa Perpetua va aconseguir remuntar el partit mitjançant un jugada d'estratègia de corner.  L'equip local no es va rendir i va seguir en busca del gol i va trobar el premi al minut 24 quan Alex va acaba una bona triangulació dels nostre jugadors.

El tercer quart va seguir amb la mateixa tònica. Un Vilanova amb ganes de guanyar el partit. En aquest quart hi va haver molts intercanvis de possessions de pilota, generalment a la zona ampla. El Vilanova va aconseguir remuntar amb un magistral llançament de falta transformat per Jofre al minut 39.

L'últim quart l'equip va treure l'esperit més guerrer per evitar que les onades d'atac del rival acabessin amb gol i així aguantar el 3-2 que lluïa al marcador.