CF SANT FOST 10- 1 CF VILANOVA DEL VALLÈS

Seguim fallant en un quart, que aixó fa possible la golejada de l'equip local.

El primer quart va començar amb un fort Sant Fost. L'equip visitant va ser capaç d'aguantar el temporal gràcies a una magnifica actuació de Miguel que va aturar tot el que no està escrit. Arrel d'aixó l'equip visitant va anar creixent.

El segon quart es va perdre el control de la pilota i a causa d'aixó el Sant Fost va posar-se 2-0 al marcador. Desprès de retallar distancies Joel (2-1) vam fent-se amb molta mala sort un gol en pròpia que va desequilibrar per complet el partit.

El tercer i l'últim quart van ser un curt tràmit ja que el partit estava sentenciat a favor de l'equip local. Vam aprofitar per treballar cara la setmana vinent on rebem un rival directe.

A continuar treballant per a millorar pas i pas i treure coses positives dels partits.

Equip: Miguel, Gerard, Rubèn, Eric, Eric Grima, Joel, Albert, Alex, Cristian i Jofre