C.F.VILANOVA DEL VALLÈS 3-7 C.E. LLERONA

Plantejament perfecte contra el millor equip de la lliga sense cap dubte, on vam poder veure un gran equip patir molt contra un equip més noble que va fer un gran treball.

L’equip al primer quart anava guanyant 2-0, cosa que no passava des de feia moltes jornades. Els gols van venir de jugades d’estratègia treballades als entrenaments, una des d’un xut del nostre porter i l’altre a la sortida d’un corner. Ells estaven anul·lats, no els hi van deixar fer el seu joc, la veritat que els nostres jugadors van fer un gran desgast físic i això ho van notar als altres quarts.

A partir del segon quart l’equip va estar un pel més fluix i li faltava la frescor de la primera part que tant bé va anar, però l’equip va continuar lluitant. El resultat al final del segon quart era de 2-3. Llàstima de la falta d’intensitat en dos corners que van suposar l’empat, però entrava dintre del normal, per què el ritme de l’equip visitant és molt difícil d’aguantar durant tot el partit, per qualsevol equip de la categoria.

La lluita va ser constant i ha vegades va escapar-se alguna falteta fora de lloc, però normal a nivell futbolístic. Gran treball defensiu de l’equip.

Els últims quarts l’equip estava fos i només vam poder retallar distancies en una jugada després d’un servei de banda, molt ben rematada d’en Jofre que va poder fer un hattrick aquest cap de setmana.

Destacar que l’equip continua amb la mateixa línea de treball que els entrenadors necessiten i això fa que agafem moral de cara a final de temporada.

Donar les gracies a l’Albert i l’Eric que aquest cap de setmana van venir a donar un cop de mà.

Equip: Miguel, Albert Salazar, Cristian, Rubén, Albert Aguilera, Alex, Jofre, Eric i Gerard.