C.F. VILANOVA DEL VALLES 4-2 UNIFICACIÓ C.F. STA. PERPETUA

Partit molt disputat a Vilanova, però finalment l’equip local fa la seva feina i tanca l’any amb una molt bona victòria.

El partit va començar amb un equip desconegut, el Vilanova no tenia el control de pilota i l’equip visitant va ser clar dominador de la pilota. El primer quart no va ser nostre, però en una pilota llarga va arribar el primer gol d’en Diego, que faria un hattrick.

El segon quart semblava que tornàvem a ser nosaltres mateixos i va tornar a brillar el nostre estil de joc. El marcador va sumar un gol més el 2-0.

El tercer quart va ser un desastre ens vam deixar empata i l’equip contrari es va créixer i li va faltar poc de fer com el Barça, d’un 2-0 passar a un 2-3, però un bon partit d’en Raul, que va venir a donar un cop de mà, va fer que el Sta. Perpetua no agafes l’avantatge mínima al marcador.

Finalment vam poder rematar el partit amb un parell de gols més que van donar la tranquil·litat a l’equip i que van poder gaudir una mica més del partit als minuts finals.

Bones festes a tothom! Espero que tornem igual al 2014.

Equip: Raul, Diego, Ruben, Cristian, Albert, Jordi, Marc i Toni.