C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0-6 C.F. MONTORNÈS

Partit molt igualat els dos primers quarts que es va desnivellar al tercer quart on l’equip va sortir a pel partit i va deixar la porteria una mica venuda.

Aquesta ambició que vam poder veure al tercer quart és bona, els jugadors van veure que podien guanyar el partit i van tirar amunt sense cap mania ni cap por i això és bo, perquè un partit que et fan 6 gols i has estat tancat a la teva àrea la derrota és més mèrit del equip que es tanca que no el que fa els gols.

L’equip estava ben col·locat els primers quart i va rebre pocs gols, el tercer quart començava amb un resultat de 0-2 i l’equip va intentar fer algun gol per retallar distancies, però sense fortuna com últimament. Això va aprofitar-ho l’equip visitant per ampliar el marcador fins el 0-5.

L’últim quart vam crear més ocasions de gol, però sense fortuna i no vam poder ni fer el gol de l’honor.

Hem quedo amb l’ambició i el treball que es va veure sobre el camp contra un equip que esta a la part alta de la classificació.

Ànims nois hem de continuar amb la mateixa energia!

Equip: Miguel, Cristian, Juan, Toni, Gerard, Albert, Jan, Diego i Jordi.

Arià Puig Layrón – Albert Lopez “Chiqui”