C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-4 F.C. CARDEDEU

 

Partit molt igualat que acaba escapant-se en els últims minuts.

 

L’equip va treballar molt bé defensivament, però va faltar acabar de treballar-lo ofensivament, amb una mica més de sort de cara a porteria aquest partit no hagués acabat així.

 

Comencem a tenir algun problema d’interpretació de les indicacions dels entrenadors, ja que hi ha molta gent des de fora que mana massa als jugadors, des d’aquí ens agradaria dir que la funció dels pares no és manar als seus fills, sinó gaudir del seu joc i animar-los a que continuïn practicant l’esport que més els hi agrada.

 

Després d’aquest petit consell seguirem comentant el partit. L’equip estava una mica perdut per aquest tema comentat anteriorment, però va intentar jugar el màxim de bé possible i és el que hem de valorar.

 

El partit estava 1-2 i l’equip estava intentant fer l’empat, tothom atacant i tenint moltes ocasions de gol, a causa d’això i després d’un desajust general l’equip visitant van poder fer més gols.

 

L’equip ha de continuar treballant així als entrenaments, perquè mica en mica comencem a veure una millora de l’equip, però als partits s’han d’acabar de perfilar les coses.

 

Per acabar dir que espero que la gent entengui la postura de l’entrenador i també la del jugador que rep dues indicacions i pot confondre’s.

 

Equip: Miguel, Ander, Marc Martínez, Marc Sánchez, Toni, Diego, Rubén, Cristian, Jordi  i Gerard

 Arià Puig – Albert Lopez (Chiqui)