C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-1 C.F. SANT FELIU DE CODINES

Igualtat durant tot el partit, però al final el Vilanova té la recompensa de la victòria després de fer un gran treball defensiu i ofensiu.

Al primer quart vam poder veure que el partit estaria molt igualat, perquè el nivell dels dos equips era molt similar, això va fer que el partit fos maco de veure per tothom. Hi ha partits que veus un equip superior a l’altre i els nanos ja no juguen igual, el resultat és molt voluminós i això a vegades desmotiva a tot l’equip. El resultat era de empat a cero. El segon quart l’equip local va fer un pas endavant creant més jugades de perill i a conseqüència d’això va arribar el primer gol.

L’equip va continuar treballant fins arribar a posar-se amb l’avantatge de 3-0, defensivament vam estar perfectes, però als últims minuts ens van fer el gol de l’honor.

Felicitar a l’equip pel bon partit d’aquest diumenge.

Equip: Miguel, Diego, Rubén, Cristian, Ethan, Albert, Marc, Gerard, Jordi i Toni.