C.E. LLERONA 1-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

 

 

Gran lluita sota la pluja, però el mal treball als dos primers quarts fa que el Vilanova empati un partit que podria haver guanyat.

 

 

El treball dels nanos durant tot el partit va estar bé, però els primers quarts no estaven sobre el camp, no se que va passar, però no feiem dos passades seguides, no estàvem ben situats al camp, no s’entenien entre els companys, etc. Estaven desconnectats totalment del partit i això ho vam pagar en forma de gol.

 

L’equip estava desajustat i no trobàvem la solució, perquè l’equip comences a funcionar, mentrestant buscàvem aquesta solució perquè els nois juguessin bé i fer una bona feina l’equip va lluitar sota la pluja com si fossin uns gladiadors al coliseu.

A la mitja part a dins del vestuari els nanos van donar-se compte del desajust que hi havia al camp i van sortir amb un altre actitud a jugar.

 

Als pocs minuts de començar el tercer quart van poder empatar després d’una molt bona jugada per banda que acabava fent gol en Jordi.

 

A partir d’aquest gol l’equip va lluitar molt més i ja no va desajustar-se més, l’equip va continuar treballant per millorar la imatge dels primers quarts i ho van aconseguir.

 

Bon partit sota un gran aiguat.

 

 

Equip: Miguel, Jordi, Gerard, Toni, Diego, Ander, Cristian, Ruben, Marc i Albert.

 

 

Chiqui - Arià Puig