C.E. LLINARS 2-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

El Vilanova treu un punt al camp del Llinars, equip que no ha perdut encara aquesta temporada.

Els groc i negre van anar per davant en el marcador gairebé tot el partit amb una avantatge màxima de 0-2. El partit va ser molt intens i els visitants ho van pagar als minuts finals, ja que nomes teníem un canvi. Al final del 3r quart retallaria distancies l’equip local amb una bona jugada col·lectiva.

Quan passaven 4 minuts del temps reglamentari, amb tota la mala fortuna del món una jugada acaba en penal a favor de l’equip local, que no fallarien i significaria l’empat. El Vilanova va treballar molt bé durant el partit per rebre aquest “mazazo” final.

Un punt més important pel valor moral que classificatori, per tant comencem a veure els resultats dels entrenaments i de la implicació de cada nano durant la setmana.

Equip: Miguel, Gerard, Toni, Jordi, Cristian, Ruben, Diego i Ander.