C.F. VILANOVA DEL VALLES 5-2 U.D. LOURDES

Primer partit on podem veure el treball fet fins ara, l’equip va tenir un pel de “xispa” a les jugades d’atac, paciència a l’hora de treure la pilota des de darrere i fer la pressió.

L’equip va començar una mica massa accelerat, molts nervis a l’hora de jugar la pilota, la pilota no durava ni 1 minut als peus del Vilanova, però després de calmar als jugadors van jugar molt millor i mica en mica van guanyar terreny fins plantar-se davant de la porteria rival. Pressionant a la seva sortida de pilota van caure els primers gols, el marcador era de 4-0 i els jugadors seguien treballant molt correctament.

El tercer quart l’equip va adormir-se i va rebre un gol, però acte seguit van reaccionar amb un altre gol que tancava el nostre marcador. L’equip va seguir pressionant la sortida de pilota i jugant molt bé, fent moltes ocasions de gol, però sense fortuna. Al final del partit semblava que ja no marcaria  ningú, però la Lourdes va retallar distancies.

Felicitar a l’equip pel treball fet durant tota la setmana i sobretot al partit, que van fer el que havien de fer, que es gaudir jugant a pilota.

Donar les gracies a l’Hugo Miras i al Guillem Teixidó per donar-nos un cop de mà aquest cap de setmana.

Equip: Miguel, Guillem, Hugo, Gerard , Ruben, Cristian, Albert, Jordi, Marc i Toni.