C.F. VILAMAJOR 8-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit contra el líder, on els nanos van lluitar fins a l’últim minut, van fer un gran treball per evitar una golejada major i podrien haver fet un parell de gols més, ja que ocasions no van faltar.

El primer quart va començar amb l’equip visitant descol·locat i això va facilitar que el Vilamajor s’avancés ràpidament, l’equip lluitava contra les seves armes, però era un partit molt difícil i qualsevol errada l’equip local ho aprofitava. El primer quart va finalitzar amb un 3-0. El segon quart l’equip va voler pressionar la sortida de pilota i va fer més difícil els atacs del líder, a conseqüència d’això l’equip va robar una pilota a prop de la porteria local i van poder fer el primer gol.

Els dos últims quarts l’equip va estar molt ben situat al camp i lluitant molt, va fer jugades de mèrit i van estar a punt de fer més de dos gols, però el porter i la mala fortuna van fer que no poguessin fer més de dos golets.

Felicitar a l’equip per la millora que s’ha vist en poques setmanes, mica en mica trobem el nostre joc i finalment arriben els resultats.

Ànims equip!

Equip: Miguel, Ander, Gerard, Albert, Marc, Ruben, Cristian, Diego, Toni i Jordi.