PREBENJAMÍ B 0 - 10 FINSOBE

Difícil partit en que la victòria del Finsobe és totalment merescuda, encara que no hauria d'haver estat tan amplia.

Un primer quart molt disputat, dominat pel Finsobe, però amb ocasions per a tots dos equips. Que va acabar amb un gol a l'últim minut per al Finsobe.

El segon quart tot i que també va estar disputat i es va arribar al descans amb 3 - 0 el Vilanova va perdre l'ordre i la intensitat que havia tingut a l'inici del partit.

Al tercer quart tot i que el Vilanova va mostrar una petita millora no va ser suficient i el Finsobe va imposar la seva superioritat física, acabant el període 6 - 0.

A l'últim quart, el Vilanova no va aparèixer dins el camp i això va aprofitar-ho el Finsobe per ampliar el marcador, resultat final 10 - 0.

Dura derrota que ens mostra que s'ha de seguir treballant.