PREBENJAMÍ B 0 - 6 MONTMELÓ

Partit igualat en joc i intensitat dins el camp, però que va decidir un jugador del Montmeló al seu favor.

Primera part molt igualada amb diferents estils sobre el camp, el joc directe del Montmeló i el joc de passades del Vilanova. El Montmeló va aprofitar el seu avantatge físic per avançar-se per dues vegades en el marcador. Al Vilanova li costava sortir de darrera, però quan ho feia creava perill encara que no es va materialitzar. Es va arribar al descans amb 0 - 2.

El tercer quart va ser el període més igualat amb moltes ocasions pels dos equips i amb un cert domini, en quan al joc, del Vilanova. Cap dels dos equips va destacar pel seu encert de cara a porteria, però en una jugada aïllada el Montmeló va ampliar la diferència.

A l'última part es va notar més la diferència física entre els dos equips, ja que el Vilanova gairebé no va poder sortir del seu camp i va ser dominat pel Montmeló. Això va provocar que el marcador fos molt més abultat del que s'havia vist al camp.

Gran intensitat i ganes mostrades pel Vilanova, a seguir treballant i millorant.