PREBENJAMÍ B 0 - 3 SANTA PERPETUA

Partit molt igualat amb poques ocasions i amb una gran lluita i intensitat per part del jugadors.

Primer quart molt disputat sense un clar dominador i amb un major nombre d'ocasions del Vilanova que no es van aprofitar.

El següent quart va ser dominat pel Santa Perpetua, però sense arribades perilloses de cap dels dos equips. Encara que als últims minuts un jugadors en posició dubtosa va aprofitar el mà a mà amb el porter per avançar-se en el marcador.

Després del descans, el Santa Perpetua es va convertir en el clar dominador del quart creant moltes ocasions i aconseguint ampliar la diferencia a 3-0.

L'últim quart, no va tenir un equip que portés la iniciativa i va concentrar el joc al mig del camp, tot i el intens per crear ocasions del Vilanova va ser un període sense ocasions.

Tot i el resultat, es treu un conclusió positiva del partit per la lluita, l'esforç i el joc desenvolupat per l'equip.