PREBENJAMÍ B 3 - 3 GUALBA

Partit molt igualat i entretingut amb moltes ocasions de gol a totes dues porteries i amb un just resultat, ja que tots dos equips es van merèixer treure un resultat positiu, en un camp difícil de jugar perquè era de sorra i no hi estàvem acostumats, tot i que estava ben cuidat i s'hi podia practicar amb naturalitat el futbol.

Primer quart sense clar dominador i que hi van destacar el contraatacs, on el Gualba va treure rendiment i va poder avançar-se.

El segon quart va ser de clar domini del Vilanova, amb moltes ocasions, i això es va convertir en l'empat a l'inici del quart, però un ràpid contraatac del Gualba va fer que es tornessin a avançar. Finalment, després de diversos minuts pressionant i arribant amb perill, va arribar el gol de l'empat a l'últim minut.

El tercer quart va seguir la tònica del quart anterior, encara que amb els papers canviats, i el Gualba es va tornar a avançar.

L'últim quart va ser un atac constant del Vilanova per aconseguir l'empat, cosa que es va aconseguir ràpidament, i després el gol de la victòria que no va arribar.

Per acabar, agraïr a l'equip la lluita i les ganes mostrades en el partit, i remarcar l'efectivitat de l'equip després de diverses jornades amb sequera de gols.

Aleix Medina
Enric Medina