PREBENJAMÍ B 0 - 3 LLINARS

Primer quart molt disputat sense gaires ocasions de gol i amb la gran part del joc concentrat al mig del camp. Únicament, hi van destacar dues ocasions una primera del Vilanova, tot i que sense acabar en xut la jugada, i un contraatac que va aprofitar el Llinars per avançar-se en el marcador als instants finals.

Els tres propers quarts van ser un domini constant de la pilota del Vilanova, creant una gran quantitat d'ocasions de gol, gràcies a la gran circulació mostrada pels jugadors del Vilanova i la gran i encertada mobilitat dels jugadors d'atac, així com de la fantàstica concentració de l'equip i la bona col.locació defensiva.

Tot i el joc desenvolupat es va perdonar massa davant el porter rival, i això l'equip contrari no ho va perdonar que en dues ràpides contres al tercer i quart períodes va sentenciar el partit.

Tot i la derrota, els entrenadors acabem satisfets i només podem que felicitar l'equip pel joc desenvolupat, les ganes mostrades, el sacrifici fet, ja que el partit es va jugar en condicions climatològiques dures per nois tan joves i, sobretot la capacitat de sortir des de la defensa jugant la pilota.

Aleix Medina
Enric Medina