ESCOLA DE FUTBOL VALLES C.E. 2-4 C.F. VILANOVA DEL VALLES

Partit increïble per acabar la temporada amb l’objectiu que vam plantejar unes setmanes enrere, guanyar 3 dels últims 4 partits.

El partit va començar molt bé per nosaltres, perquè en pocs minuts ja guanyàvem 0-1 i el gran treball en defensa feia que no hi hagués cap opció per l’equip contrari de remuntar el partit, en Luigi va fer el gol.

La segona part va ser un desastre i temíem el pitjor quan l’equip local va remuntar el gol que havíem fet a la primera part, 2-1, també vam patir la lesió d’en Marc Corrales que va ser la nota negativa del partit. Aquesta part del partit per oblidar.

El tercer quart vam tornar a jugar com tocava, sense errades i fàcil. El partit es va posar molt de cara després d’un xut des de la frontal de l’àrea d’en Dani i per acabar la remuntada a la sortida d’un corner una vegada més en Dani amb la cara, si, si amb la cara va fer el gol que significava el 2-3.

Per acabar l’últim quart en Kike va fer el 2-4 que ja no mouria el marcador. L’equip va acabar de treballar molt bé en defensa i els tres punts van marxar cap a Vilanova.

Felicito a l’equip pel gran final de temporada que ha fet i la gran millora que ha tingut durant tot l’any, ara seguirem treballant aquests dos mesos que ens queden amb els entrenaments i amistosos que tenim.

Gracies a tot l’equip pel gran treball fet aquesta lliga, ara a treballar per la temporada que ve.

Equip: Alexis, Marc Corrales, Marc Arcos, Kike, David, Luigi, Ricard, Eloy, Pol, Dani, Nil i Marlon.