Pª BLANC BLAVA DE LA ROCA 4-5 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Primera victòria després del gran final de temporada que ha fet aquest equip.

El partit va començar amb una empanada monumental dels nostres nois, no van sortir molt convençuts del que havien de fer i al minut ja estàvem perdent 1-0, però després de fer 2 canvis als pocs minuts de rebre el gol, vam poder empatar el partit.

Després dels canvis, que van ser un toc d’atenció pels nois, van sortir a jugar com tocava i el marcador va convertir-se d’un 1-0 a un 1-3 que maquillava el desastre que hi havia els primers minuts de partit.

A partir d’aquell moment l’equip va agafar molta confiança i va jugar la pilota a un nivell que no ens tenien acostumats i que va sorprendre a molta gent, en especial a mi, sembla que estan començant a assolir els conceptes treballats durant tota la temporada.

El tercer quart vam poder fer el 2-4, anteriorment l’equip local va retallar distancies, en aquell moment ens vam relaxar tant que la Roca va empatar el partit, 4-4.

L’últim quart vam posar tota la “carne en el asador” i ens va sortir bé, perquè després d’una gran jugada col·lectiva arribava el gol de la victòria.

Felicito a l’equip pel gran partit d’aquest cap de setmana i per l’evolució que té des del primer dia.

Des de aquí una abraçada al nostre lesionat Eloy, que va patir un petit incident al parc.

Equip: Alexis, Marlon, Ricard, Marc Arcos, Kike, Luigi, Pol, Eric, Dani, David i Nil.