C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0-3 LA TORRETA C.F.

 

Bon partit contra l’equip més golejador de la lliga que només va ser capaç de fer-nos tres gols i nosaltres vam tenir alguna ocasió de fer algun gol, però sense sort.

 

El partit va començar amb una allau d’atacs de la Torreta que vam saber parar molt bé i fent mal al contraatac. Els dos primer quarts van acabar 0-0 on es veia la gran feina de l’equip que en tota la temporada no havíem fet un partit deixant la porteria durant dos quarts a zero.

 

El tercer quart la Torreta va aconseguir trencar el mur Vilanoví que tant bé havíem construït. Després del 0-1 vam disposar de la millor ocasió del partit per poder empatar en forma de cessió, tots els jugadors rivals estaven sota pals i pràcticament no hi havia lloc per passar la pilota i el xut de l’Eloy es va estavellar a l’esquena d’un jugador i va marxar fora.

 

Al final la Torreta va aconseguir dos gols més, tancant el marcador.

 

Felicitar a l’equip pel gran treball fet aquest cap de setmana i que el resultat més just hagués estat un 1-2, perquè vam disposar de moltes ocasions de gol i la Torreta no va ser tant superior a nosaltres.

 

Equip: Alexis, Dani, Marc Arcos, Marc Corrales, Nil, David, Eric, Luigi, Eloy, Pol, Ricard i Marlon.

 Arià Puig Layrón