U.E. FINSOBE C.F. 3-5 VILANOVA DEL VALLES

Dos victòries consecutives amb aquesta contra el Finsobe!

L’equip esta complint amb el final de temporada que vaig demanar fa unes setmanes amb un treball impecable i que ningú pot qüestionar.

El partit d’aquest cap de setmana es plantejava difícil i així va ser, va costar molt de llegir el partit i com podíem fer mal a l’equip contrari. En aquest temps que no vam saber com jugar el partit l’equip local va aprofitar-ho per fer el 2-0.

El segon quart vam trobar la tecla correcte per començar a remuntar el partit. En Dani després de pressionar la sortida de pilota va fer el 2-1 i quan s’estava acabant el 2n quart va arribar el primer gol a la seva vida d’en Nil Viñas que va ser un dels gols més importants de la temporada, perquè perdíem i aquell gol significava el gol de l’empat, després d’una gran pressió un altre vegada de tot l’equip i una assistència d’en Dani.

El tercer quart va començar i el nostre porter va estar a punt de fer gol de camp a camp, amb un gran xut de volea que va votar davant del porter despistant-lo i parant-la quan ja estava a punt d’entrar. Quan teníem el partit controlat una jugada amb molt mala fortuna regalem un penal després d’unes mans claríssimes dins de l’àrea. 3-2 al marcador. Quan semblava que marxaríem a jugar l’últim quart amb aquest marcador a la sortida d’un corner en Pol va fer l’empat.

L’últim quart va ser el millor el que vam veure el final de la remuntada, després d’una gran pressió a la sortida de pilota un altre cop en Dani va fer el 3-4 i quan semblava que seria el gol definitiu, després d’una gran assistència de l’Alexis (si si el porter) en Luigi tancaria el marcador fent el 3-5 definitiu.

Felicitar a l’equip que ja tenim 2 de 3 al sac d’aquelles 3 victòries que vaig demanar.

GRAN TREBALL I COLLONS !! Que es van veure aquest cap de setmana que era lo que necessitàvem des de principi de temporada, si haguéssim jugat així des del primer dia com es diu en castellà “Otro gallo cantaria”

Equip: Alexis, Marlon, David, Marc Arcos, Luigi, Pol, Eloy, Dani, Nil i Ricard.