C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-1 SANT CELONI C.E.

Si Senyor!

Alegria després de tant patiment, però com porto dient des de fa moltes cròniques l’equip esta treballant molt bé als entrenaments i la veritat és que sabia que aquest partit seria la clau, la viva imatge per veure la nostre millora i el treball ben fet des de fa moltes setmanes.

El primer quart va encarrilar i sentenciar el partit, ja que vam acabar 3-0 i des d’aquell moment vam saber gestionar la nostre avantatge fins al final del partit, encara que vam tenir ocasions per fer un parell de gols més. Els gols van venir després de jugades col·lectives i perquè els nostres jugadors van sortir amb les idees interpretades per l’entrenador ben clares.

Van agafar la moto des del primer minut i fins el minut 60 no van parar de corre. Els gols els van fer en Luigi, l’Eric i l’Eloy.

Destacar que el primer gol va ser de l’Eric després d’una jugada d’estratègia a la sortida d’un corner. Els altres dos gols van ser d’unes molt bones combinacions del jugadors del mig del camp i el davanter.

Després ens vam relaxar una mica i vam rebre un gol de corner que seria el definitiu 3-1.

A partir d’aquí el Sant Celoni només intentava arribar amb pilotes llargues i la nostre defensa aturava molt bé aquests llançaments. Nosaltres intentàvem fer el nostre joc que a moltes parts del partit passava per sobre del rival com un rodillo.

Felicito a l’equip que va fer un gran esforç i que va encarrilar el final de temporada que demanava la setmana passada, de moment 1 de 3 al sac.

Pròxim rival el Finsobe al seu camp, difícil, però hem d’agafar moral amb aquesta victòria i intentar fer-ho millor contra ells i segur que la victòria serà per part nostre.

Sóc molt pesat però estic molt i molt content pel treball que estem fent entre setmana, perquè els nois estan intentant fer tot el que els i demano i més.

Equip: Alexis, David, Marc Corrales, Eloy, Pol, Eric, Marc Arcos, Dani , Nil, Marlon, Ricard i Luigi.