AT. VALLES C. 4-1 C.F. VILANOVA DEL VALLES

 

Partit molt travat que acaba decantant-se a favor de l'equip local, encara que vam fer mèrits per endur-nos alguna cosa més del camp del 1r de Maig.

  Nosaltres vam sortir a jugar com sempre amb un plantejament defensiu i aprofitar els nostres contraatacs letals, però el que va picar primer va ser l'At. Vallès, això si amb un regal de la nostre defensa, que va estar una mica fluixa durant gran part del partit i això va aprofitar-ho els locals.  

Tenint el marcador en contra vam continuar jugant bé a futbol i apretant per treure alguna cosa millor de la nostre actuació i la nostre millora va arribar en forma de gol, després d’una jugada d’estratègia de corner, en Dani va retallar distancies en el marcador 2-1.

  L’esforç va ser insuficient per poder remuntar i veiem com l’equip local amb un sol jugador una vegada per errada nostre i l’altre amb molta fortuna, però el futbol és així: “Si perdones molt acabes pagant-ho” i en el nostre cas molt car!  

Felicito a l’equip perquè esta millorant des del primer dia de la temporada i cada dia es veu en els partits i als entrenaments.

  També aprofito per animar-los a tots perquè aquests 4 partits que queden de lliga són partits que podem treure coses molt positives i m’agradaria com a premi 3 victòries que “maquillarien” la temporada, que per punts i posició no serà bona, però més igual hem quedo amb la gran evolució que han tingut els nanos. 

Destacar el debut a la porteria de l’Alexis que va quallar una molt bona actuació.

  Equip: Alexis, Corrales, Arcos, David, Marlon, Ricard, Kike, Dani, Eloy, Pol, Eric i Luigi. 

Arià