PALAU SOLITA I PLEGAMANS F.C. 5-4 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

 

Tornem a rebre una derrota quan no ens mereixíem ni de bon tros perdre i menys de la manera que vam sortir derrotats, el partit era nostre, ja que al minut 34 el resultat era favorable a l’equip visitant.

 

L’inici del partit va ser molt bo per part del Vilanova, ja que va neutralitzar molt bé el mig del camp del Palau Solita que veia que no podien arribar a porteria amb facilitat, el primer gol no va fer-se esperar gaire i en una gran jugada per banda dreta d’en Pablo, que va creuar-se per davant de la defensa com si fos Leo Messi i quan ja estava davant del porter va creuar-la amb cama esquerre fent el 0-1. Just després del gol visitant, va arribar en el primer xut del Palau l’empat, va ser una gran jugada per banda dreta i una passada de la mort, fent el 1-1.

 

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica que la primera, un Vilanova bolcat en atac i el Palau sortint a la contra, en una gran contra del Palau va fer el 2-1, però vam poder donar-li la volta al marcador fent amb dos gols d’en Martin, que porta una ratxa golejadora increïble, ja que porta 13 gols en 5 partits, felicitar-lo pel gran final de temporada que esta fent. Abans d’acabar el segon quart el Palau va tornar a fer una gran jugada per banda dreta i va poder empatar el partit a 3.

 

La tercera part va ser una mica avorrida, i no vam poder veure gaire cosa, només vam poder veure un gol per part del equip visitant, un gol de picardia, ja que el porter local va fer unes mans a fora de l’àrea i quan tothom s’estava col·locant, en Martin va aprofitar per picar la pilota per sobre del cap del porter fent el 3-4.

 

L’últim quart vam rebre el càstig final, dos gols del equip local que van rematar una remuntada el Palau, després d’estar perdent 3-4, però que van tenir molta fortuna, ja que en aquest quart la pressió que vam fer a l’àrea contraria era molt bona i no podien arribar a mig camp. Recuperacions que es convertien en ocasió de gol, ja que recuperàvem la pilota molt a prop de porteria, però sense fortuna.

 

Felicitar al gran esforç que van fer els nanos, llàstima que vam perdre amb un gran equip classificat a la part alta de la classificació. Es una pena perdre així, però són coses del futbol.

 

Equip: Andreu, Pau, Pablo, Marc Molist, Manel, Martin, Juan, Guillem i Marc Fernandez.

 Arià Puig