C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0-5 C.E. GRANOLLERS

  

Partit que vam trobar a faltar el nostre porter, l’Andreu, ja que no va poder participar en aquest partit i vàrem haver de col·locar un jugador de porter. El resultat final va ser massa càstig pels nostres jugadors que van fer un gran partit contra un equip molt fort físicament.

  

El partit va ser molt dur durant tot el partit i el domini local va ser present durant tot el partit, però la mala fortuna de cara porteria va ser determinant al resultat final.

  

El Granollers va fer un gran partit i va ser merescudament guanyador del partit, ja que va tenir més fortuna de cara a porteria, possiblement si haguéssim estat més afortunats de cara a porteria el resultat final hauria estat de 4-5 o fins i tot d’empat, ja que vam fer un gran partit.

  

Ara intentar acabar la temporada guanyant els dos partits que queden i fer un bon joc, que és el que portem fent gran part de la temporada, però estem molt castigats físicament, ja que ens enfrontem contra els millors equips del Vallès i són físicament més grans que nosaltres.

  

Equip: Marc Molist, Pablo, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Pau, Juan, Xavi i Manel.

  Arià Puig