C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 4-2 U.E. SANT FOST

 

Finalitzem una nova campanya amb una molt bona victòria a casa, els nanos van lluitar molt per aconseguir fer un bon joc de pilota, ja que, tenien un molt bon equip davant.

 

Haig de donar les gracies a tots els nens, perquè encara que no s’han guanyat molts partits he pogut gaudir de la seva evolució i això no ho canviaria per res del món, després de 3 anys he pogut veure com anaven creixent i com milloraven dia a dia i aquesta sensació és la més bonica del futbol.

 

Tornant al partit d’aquest cap de setmana, el Sant Fost era un dels rivals que estava al nostre nivell i així ho va demostrar. El partit va començar molt bé, ja que vam tenir el domini de la  pilota i en seguida vam tenir les primeres ocasions de gol, després d’un xut des de la frontal de l’àrea, la pilota va anar a corner, a conseqüència d’aquest corner va arribar el primer gol, obra d’en Marc Fernandez. La cosa estava molt controlada, el joc era molt bo i arribàvem molt bé a porteria contraria, novament en un corner va arribar un altre gol, però aquest cop no va ser de remat d’un jugador, sinó de corner directe! Bon gol olímpic d’en Xavi. Finalitzant així la primera part amb el 2-0. També s’ha de destacar que vam tenir una mica de mala fortuna ja que en Pablo va tenir dos ocasions clares per fer gol, però no era el seu dia.

 

La segona part va ser millor que la primera, ja que els nanos van intentar jugar la pilota més que abans i això va fer que ens relaxéssim una mica. A conseqüència d’això l’Andreu va tenir de treballar una mica ja que el Sant Fost va intentar marcar des de la llunyania, ja que el gran treball d’en Marc Fernandes, Pau i Pablo, feia impossible que passes algú pel mig. Quan semblava que la segona part arribava al final amb el marcador de 2-0, una gran pilota a l’àrea d’en Martin va fer que marques en Manel. 3-0 al final d’aquesta part.

 

La tercera part va ser desastrosa, els nanos no se si a causa de la calor, que tenien un marcador molt ample, etc. van relaxar-se excessivament i el Sant Fost ens va clavar 2 gols, impossibles d’aturar per l’Andreu. Amb el 3-2 els nanos van tornar a reaccionar i intentar jugar com els anteriors quarts.

 

L’última part va ser molt maca, ja que el Sant Fost buscava l’empat i el Vilanova matar el partit i a causa d’això vam poder veure un bon joc dels dos equips. El Sant Fost buscava jugades per bandes i tirava molts jugadors amunt, gracies això el Vilanova va poder fer un grandíssim gol al contraatac, una gran passada d’en Manel, va controlar-la en Marc Molist, marxant del porter deixant-lo assegut  a terra i quan semblava que la pilota s’anava a fora va estirar la cama fent el 4-2 definitiu.

 

Bon partit per acabar guanyant l’últim partit de lliga a casa.

 

Aquesta ha estat l’última campanya com entrenador d’aquest equip per part meva, estic molt orgullós del gran treball que han fet els nanos, la millora que han tingut i hem quedo amb la gran amistat que he tingut amb ells. Són molt moments d’alegria i de tristesa que he pogut passar amb ells i no els canvio per res del món, ara toca acabar la temporada amb els tornejos d’estiu i després d’això els hi desitjo el millor a la futura campanya amb els nous entrenadors, que segur que faran una gran feina amb aquests nois.

 

També m’agradaria agrair a tots els pares el recolzament que han donat tota la temporada, estant allà cada entrenament puntuals i a les matinades quan hem anat a jugar partits fora. Moltes gracies!

 

També al meu company Guillem Mogas, que m’ha ensenyat un altre visió del futbol.    

    Moltes gracies!

 

Equip: Andreu, Pau, Pablo, Marc Molist, Manel, Xavi, Martin, Juan i Marc Fernandez.

 Arià Puig