CALDES DE MONTBUI C.F.  3-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

La calor va ser la protagonista del partit, els nois van lluitar contra un equip molt físic i també contra la calor. El Vilanova va lluitar molt i va fer que el Caldes no arribes a portaria contraria i hagués de suar per fer el primer gol.

El primer quart va ser bastant maco, la pilota anava d’una àrea a l’altra creant ocasions de gol els dos equips. Quan la primera part s’estava acabant el nostre porter, l’Andreu va fallar traient de porteria, regalant la pilota al davanter contrari, aquest va aprofitar-ho per entrar a l’àrea i fer un gran xut enganxat al pal, i quan semblava que la pilota entrava a porteria, l’Andreu que havia fallat anteriorment, va fer una gran parada traient una mà increïble. Aquest quart va acabar amb el resultat de 0-0.

La segona part va ser com la primera, però amb més arribades del Vilanova, però la calor ja era insuportable i cada vegada estàvem més cansats. Els nois feien tot el possible per jugar la pilota i arribar a fer un gol. Els defenses estaven fent un gran partit i per aquest motiu la nostre porteria continuava sense rebre un gol, però quan la segona part estava a punt de finalitzar, una gran jugada del Caldes per banda esquerre, jugada molt similar al xut que va parar l’Andreu, però va acabar en gol.

La tercera part va ser la que vam dominar més i com a premi vam aconseguir el gol, després d’una jugada a pilota aturada, una gran centrada d’en Pablo a l’esquena de la defensa, en Martin fent una gran diagonal per l’esquena de la defensa va pescar la pilota i creuant-la per davant del porter va fer el 1-1. El nivell de joc va continuar creixent i vam tenir un parell d’ocasions més per avançar-nos en el marcador. La lluita dels nois va ser constant i no van parar en cap moment. Aquest quart va acabar amb empat, però el més normal hagués estat una victòria del equip visitant, ja que van dominar.

L’última part vam rebre el càstig en forma de dos gols, després de lluitar tot el partit i creant més joc que l’equip local, una pilota a ¾ de camp la va enganxar un dels seus defenses, el que més força tenia dels dos, i va fer un gran xut impossible d’aturar pel porter, clavant la pilota a l’escaire. El resultat ja era injust amb el 2-1, que en 2 minuts van fer el 3-1.

El partit va acabar amb el resultat 3-1, però el resultat més just hauria estat com a mínim un empat, ja que el gran esforç dels nanos va ser molt gran. La calor i un gran equip van fer impossible la victòria de l’equip visitant.

Equip: Andreu, Pablo, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Marc Molist, Xavi, Juan i Manel.