C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-4 MARTORELLES C.F.

 

Rival molt dur on podria haver marxat de Vilanova amb una gran golejada, però una gran actuació en defensa i el nostre porter evita la golejada visitant. El millor equip de la lliga sense cap dubte, clar per ser campió de lliga.

 

El partit va ser dominat des de primer moment pel Martorelles que no va afluixar en cap moment, un gran treball defensiu de tot l’equip va fer que el Martorelles tardes en fer el primer gol. Nosaltres intentàvem jugar la pilota, però una gran pressió de l’equip visitant feia impossible arribar a porteria contraria.

 

Els gols marcats per l’equip rival van ser de molta classe i sempre protagonitzades pel seu capità que va fer un gran partit. Els nostres nois van tenir ocasions per fer gols, però en algunes ocasions el porter rival, el pal o la mala fortuna van fer que no poguéssim fer gols, però en una molt bona jugada col·lectiva iniciada des de banda dreta va acabar a la banda esquerre, on en Marc Molist va engaltar la pilota fent-la entrar per l’escaire.

 

Felicitar els nanos, perquè van fer un gran partit, sense mirar el resultat, vam poder veure que els nanos buscaven jugar la pilota, van actuar molt bé davant dels atacs contraris. Un dels partit on van córrer més de tot l’any. Agrair el màxim esforç que van dedicar al partit, que va ser MAJUSCUL.

 

Felicitar també al Martorelles, pel gran treball que han fet aquesta temporada, perquè el nivell de joc era digne d’admirar.

 

Equip: Andreu, Pablo, Martin, Marc Fernandez, Pau ,Marc Molist, Xavi, Joan i Manel.

 Arià Puig