C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-7 PARETS C.F.

 

Bon partit al marge del resultat, l’equip s’enfrontava contra un dels equips més grans parlant físicament i va passar l’examen amb nota, ja que vam jugar a futbol en tot moment i no vam canviar la nostre idea.

 

El partit va començar amb una errada del nostre porter, que després seria el millor del partit, però traient de porteria va assistir a un davanter del Parets que va aprofitar per fer el 0-1. A partir d’aquí el porter va començar a parar i parar. Si no arriba a estar tant inspirat com va estar ens haguessin marcat molts més.

 

El partit va ser d’anada i tornada a les dues àrees i ells físicament estaven més forts que nosaltres i van aprofitar per fer caure la balança del marcador al seu favor. El resultat va estar ajustat fins l’últim quart, que en aquell temps els nostres jugadors, ja no podien més i fan sucumbir al nivell del Parets, tant com a nivell de joc com físic.

 

Destacar que en Pablo va fer el seu primer gol aquesta temporada i el grandíssim partit que va fer l’Andreu, parant pilotes que només els porters de primera divisió poden aturar.

 

Felicitar al Parets que van fer un gran partit, però si nosaltres fóssim una miqueta més gran físicament el partit hagués estat igualat fins al final.

 

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Martin, Marc Molist, Xavi, Joan i Manel.

 Arià Puig