BELLAVISTA MILAN C. 1-6 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Bon partit contra un equip que va posar-nos’ ho molt difícil des de el primer minut, ja que van treballar molt bé en defensa i van fer-nos bastant mal per bandes, però el Vilanova va fer un gran partit també i va saber neutralitzar tot tipus d’atac i jugar tranquil·lament.

La primera part va estar molt igualada, ja que el Bellavista tenia ocasions, però en defensa en Pau i en Pablo van estar molt seriosos i no van deixar passar ni una pilota i quan tenien de treure la pilota jugada des de darrera van fer-ho molt bé i sense complicacions. El primer gol va arribar després d’una gran jugada per banda esquerra d’en Guillem que va assistir la pilota cap en Manel que regatejant-se a dos defenses va fer el 0-1. A partir d’aquí tot va ser més fàcil.

La segona part va ser igual que la primera, el Bellavista fent un gran treball defensiu i causant-nos problemes a l’hora de defensar, però un gran Pau feia inútils un cop més els atacs dels davanters locals. En una gran jugada per banda dreta d’en Manel va arribar el 0-2, pilota centrada a l’àrea i en Guillem, que va fer un autèntic partidas, va forçar l’error del defensa que va fer-se un gol en pròpia. No havia passat ni un minut, que després d’un canvi de posició d’en Pablo que va passar a la banda dreta i en Manel  a l’esquerre, una gran centrada d’en Pablo va trobar en Guillem sol a l’àrea petita que només va tenir d’empenya la pilota i fent així el 0-3.

La tercera part va continuar amb la mateixa dinàmica, un Vilanova dominant la possessió de pilota i un Bellavista que intentava que no passes ningú cap a la seva porteria, però en una jugada molt bona per banda dreta d’en Guillem que va fer una gran centrada cap en Martin que no va desaprofitar l’assistència i va fer un gol impossible de parar pel porter, ajustant la pilota al pal de tal manera que ningú pogués fer res per evitar el gol. El domini de la pilota va continuar sent nostre, i pocs minuts abans de acabar la tercera part, una gran passada llarga d’en Marc Molist va caure a peus d’en Manel que no va dubtar en deixar la pilota al jugador que venia de cara, en aquest cas en Xavi, per creuar la pilota per davant del porter fent així el 0-5. Quan aquest quart semblava que acabaria amb aquest marcador el Bellavista va fer el millor gol del partit, aprofitant una pèrdua de pilota al mig del camp un dels seus jugadors va empalmar la pilota, des de el vell mig del camp, enviant-la a l’escaire fent impossible l’estirada de l’Andreu que va arribar a tocar la pilota, però com ja he dit abans va ser un golas.

L’última part va ser més tranquil·la i la pilota va ser de domini visitant durant tot el que va quedar de partit. El partit s’acabava i el resultat ja estava tancat, però en una nova jugada per banda d’en guillem va acabar amb un altre gol d’en Martin, aquest cop amb una mica de fortuna, ja que va xutar un parell de vegades abans de fer el gol.

Equip: Andreu, Pau, Marc Molist, Manel, Xavi, Martin, Pablo, Guillem i Marc Fernandez.

Moltes felicitats per aquest gran partit i a continuar treballant!