C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-1 UNIFICACIÓN ST. PERPETUA

 

Bon partit on el nivell de lluita per part dels dos equips va ser molt elevat. Bones ocasions pels dos equips on el marcador es va quedar curt, gracies a la gran actuació dels dos porters, sobretot l’Andreu.

 

El partit va estar igualat fins l’última part, on en les tres primeres parts no vam tenir problemes a darrera i arribàvem més que l’equip visitant. Els nens combinaven molt bé, però no podíem definir de cara a porteria, ja que, l’equip visitant tenia nanos més grans de cos que els nostres, i era una dificultat molt gran. No vam tenir gaire sort de cara a porteria, però el treball dels nens va ser de 10.

 

L’última part va ser d’infart, la pilota anava d’una porteria a l’altre i els porters i les defenses d’ambdós equips es van lluir, però en una gran jugada per part del Vilanova va arribar el 1-0, on semblava que la pilota no volia entrar, però que finalment va entrar a la porteria, un xut de fora de l’àrea d’en Xavi queda morta la pilota i aquesta l’aprofita en Juan que intenta tornar a fer gol, però es troba novament amb el porter que la deixa morta a un costat a l’interior de l’àrea gran i en Martin fa el gol.

 

Quan el partit s’estava acabant, i 2 minuts després de fer el gol l’equip local una gran centrada des de la banda dreta, que va agafar una paràbola impossible pels defenses i pel porter, la remata un jugador visitant al segon pal, aixecant-la lo just per fer gol i així l’empat en el marcador.

 

L’equip va jugar a un gran nivell i va donar la cara contra un equip que esta per sobre nostre a la lliga.

 

Felicitats nanos! Gran setmana d’entrenament i molt bon partit!

 

Equip: Andreu, Pau, Marc Molist, Manel, Martin, Joan, Guillem i Marc Fernandez.

 Arià Puig