U.E. MONTMELO  6-3  C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Bon partit, que va estar molt disputat, ja que no va haver cap moment on un equip sigues superior a l’altre, però la fortuna de cara a porteria va decantar-se cap al equip local. Gran partit que el resultat més just pels dos equips hagués estat un empat, ja que es va veure una gran igualtat.

Primera part molt igualada on ens vam posar-nos per davant a la primera arribada a l’àrea del Montmelo, una gran jugada col·lectiva que acaba amb un gran gol d’en Martin. El Montmelo no va baixar els braços i el gol no va afectar gaire a l’equip local, que un minut després va fer el gol de l’empat amb una gran jugada per banda esquerra que va acabar penjant la pilota al segon pal i un jugador de l’equip local va marcar a plaer, ja que la defensa va despistar-se una mica. Minuts després en Martin, un altre cop, va tornar a rematar una gran jugada d’en Pablo per banda esquerra i amb molta seguretat i tranquil·litat va picar la pilota per sobre del porter, aquest sortia a parar el xut. El resultat al final d’aquest quart no va ser 1-2, ja que el Montmelo empataria en un altre jugada per banda, penjant la pilota i rematant el mateix jugador d’abans.

La segona part va ser una mica extranya, ja que el Vilanova no va sortir amb la mateixa mentalitat i ho va pagar, ja que el marcador al final d’aquest quart va ser de 4-2, dos gols més del mateix jugador que anteriorment havia fet els altres gols de l’equip local. Nosaltres vam tenir oportunitat per fer gols, però el porter i la defensa va estar molt segura i va fer impossible fer un gol.

La tercera part va tornar a ser bastant més igualada ja que en Martin va tancar el seu hat-trick i el Montmelo va fer el 5-3. L’equip va posar tot el que tenia i més, els entrenadors amb el resultat que hi havia i la lluita del equip ja estàvem contents, però si trèiem alguna cosa més no passava res, ja que el partit com ja he dit abans podria haver quedat empat tranquil·lament.

L’última part va ser una de les més maces, ja que els dos equips intentaven jugar la pilota, aconseguint-ho amb èxit, molt maco per veure fora. El Montmelo ens va posar molts problemes per sortir del nostre camp, quan nosaltres sacàvem de porteria i en una jugada amb mala fortuna i on els jugadors del Montmelo van fer una gran pressió van fer el 6-3 definitiu.

Felicitats pel partit, ja que els nens van donar-ho tot que es el més important per gaudir i créixer com a jugadors.

Equip: Andreu, Pau, Pablo, Manel, Martin, Joan, Xavi,Guillem i Marc Fernandez.

Continuar treballant! ;) Bona Semana Santa!!!!!