U.E. SABADELL NORD F.C.  3-1  C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit marcat per l’arbitratge on va errar en gairebé totes les accions, i a conseqüència d’això el Vilanova que estava donant la cara en tot moment en un camp molt difícil, va fer que perdéssim els papers al final i el partit.

El partit estava bastant disputat, però una gran defensa del Vilanova feia que els atacs del Sabadell Nord quedessin en res en totes les accions. Una gran passada des de darrera d’Aitor l’aprofita Musti, per driblar-se el porter i marcar a plaer. Uns minuts més tard veuríem la primera jugada polèmica del partit on un jugador del Sabadell Nord cau dins de l’àrea i l’àrbitre interpreta penal i expulsió d’un dels millors jugadors del equip i on no havia fet res per tombar al jugador local. Aquesta pena màxima va significar el 1-1 on el porter Carles no va poder fer res en un xut molt potent.

La segona part encara i que estàvem amb un home menys l’equip va donar la cara aguantant molt bé els atacs del Sabadell i creant jugades intentant tornar a posar-se per davant en el marcador. Però una altre acció polèmica ,on hi ha una falta a favor del Vilanova, l’àrbitre ensenya la segona targeta groga a Pedro i marxa expulsat en una acció on la falta era a favor del Vilanova... Decisions que no s’entenen durant el partit i que fan que no guanyem en un camp difícil, però que podíem guanyar. Amb dos homes menys l’equip no podia tapar tants espais i en el minut 68 el Sabadell Nord feia el 2-1, i quan quedaven pocs minuts per acabar el partit el Sabadell faria el definitiu 3-1, en un partit que si no es per l’àrbitre no se com haguéssim quedat...

Equip: Carles, Viri, Roger, Xavi Alonso, Pedro, Aitor, Jose, Colomo, Musti, Martí i Kirian.

Van jugar a la segona part: Xavi Lopez, Colomé, Pere Valls i Albert.

Bon partit i el més important l’equip va donar la cara en tot moment.