PUIG-REIG C.E. 2-3 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt igualat que podem veure en el marcador final de 2-3. El partit va ser de domini visitant on l’equip local feia perill al contraatac. Les expulsions de Kirian, Viri i Xavi Alonso van fer més difícil la victòria en un camp difícil.

El partit va començar molt bé per nosaltres, ja que en un corner rematat per Pedro un defensa desvia la pilota i significa així el 0-1, en aquesta jugada va haver-hi una mica de confusió, ja que el linier va aixecar el seu banderí indicant fora de joc, però l’àrbitre va donar gol, ja que la pilota la va desviar un defensor i no un davanter.

Anteriorment al gol, en Kirian va tenir una molt bona ocasió per fer el primer gol, però una gran estirada del porter va fer inútil el gran xut de Kirian. La jugada següent a aquesta ocasió un gran xut del davanter del Puig-reig va fer lluir a en Carles.

El partit va complicar-se a partir del minut 24 on Kirian de forma totalment injusta va ser expulsat, l’expulsió va ser excessiva(doble targeta groga) quan ell només havia fet dues faltes i altres jugadors locals havien fet entrades més dures. El partit va continuar igual una mica més boig que abans de l’expulsió, però les ocasions eren les mateixes per ambdós equips. Abans de finalitzar la primera part, una falta a la frontal de l’àrea que senyala l’àrbitre va ser transformada pel Colomo on va fer el 0-2, un gran gol de falta d’aquells que et quedes amb la boca oberta.

La segona part vam notar que estàvem jugant amb un home menys i el Puig-reig amb una gran actuació del seu capità van empatar el partit en dues errades defensives. El partit s’estava escalfant mica en mica i en una acció en el mig del camp, Viri intenta cobrir la pilota amb els braços amb tota la mala fortuna que una mà la va posar a la cara del rival i amb una mica de picardia es va tirar a terra i el jugador visitant que ja tenia una groga va veure la segona i a conseqüència d’això la vermella. Un altre cop amb un home menys, ja que el Puig-reig minuts abans havia perdut un home també.

Quan tothom firmava l’empat, una pilota a la frontal de l’àrea la va caçar Xavi Alonso fent una gran vaselina va fer el 2-3. A conseqüència del gol i la seva celebració l’eufòria visitant va ser tant gran que vam saltar tots al camp, fins i tot els expulsats que estaven a la grada, els jugadors del Puig-reig rabiosos van atacar a un dels nostres jugadors, el que havia fet el gol i van ser expulsats el porter i un defensa, en Xavi Alonso també va ser expulsat, segons l’àrbitre per dedicar el gol al porter.

Gran victòria, en un camp difícil, ja que aquella gent feia perill de qualsevol lloc, i que fa que ens apropem una mica més als llocs de salvació.

¡Vamos equipo! ¡Esto lo Salvamos!

Equip: Carles, Pedro, Puxi, Roger, Arnau, Colomo, Marti, Kirian, Musti, Xavi Alonso i Mogas.

Segona part van sortir: Aitor, Viri, Albert i Jose.