C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-2 C.E. SABADELL “B” C.F.

 

Partit molt igualat que acaba amb una victòria local en els últims minuts de partit, una victòria molt merescuda i que fa que el Vilanova comenci a sortir del pou.

 

El partit va començar molt igualat, on el Sabadell “B” feia perill a pilota aturada, però una defensa molt concentrada va fer impossible que el Sabadell marques en aquestes accions de pilota aturada. El Vilanova va tenir un parell d’ocasions abans de fer el gol on el porter del Sabadell va estar molt encertat, però en un llançament llarg del nostre defensa, Aitor, el va recollir Martí en una vaselina precisa i ajustada al pal, feia el 1-0. Encara que el Vilanova va tenir més opcions per fer més gols en aquesta primera part, no vam poder fer cap gol al Sabadell “B”. També destacar l’actuació de la defensa local i el porter Quim que van evitar marcar gols i així acabar la primera part sense encaixar cap gol.

 

La segona part va ser molt emocionant ja que la igualtat va ser igual que la primera part. Els primers minuts de la segona part el joc va estar molt travat al mig del camp, però en una acció de pilota aturada el Sabadell faria l’empat en el marcador. El gol del Sabadell el va fer un ex-company que fins fa molt poc era a les files vilanovines, esperem que li vagi molt bé i esperem veure’l aviat un altre cop, aquest jugador era en Jaume Bosch. El partit va continuar en la mateixa línia fins els últims minuts on en un gran llançament de corner i una gran rematada de cap d’en Kirian va fer el 2-1. Quan el partit semblava que ja s’acabava amb aquest marcador, el Sabadell que estava fent perill a pilota aturada, va fer un gol de corner en una gran rematada va empatar el partit.

 

Quan ja tothom esperava que el partit acabes amb l’empat a 2 en un gran atac del Vilanova i en un gran xut de Xavi Alonso va acabar fent el 3-2 definitiu en el últim minut. Gran partit! Felicitats equip pel moment en el que estem!

 

Equip: Quim, Viri, Aitor, Xavi Alonso, Pedro, Mogas, Jose, Colomo, Musti, Martí i Kirian.

 

Van jugar a la segona part: Xavi Lopez, Pere Valls i Albert.

 

Bon partit.

 Arià Puig