U.E. CANOVELLES 1-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

 

Partit molt disputat que el Vilanova hauria d’haver-se emportat com a mínim un empat, però en una esplèndida actuació del primer linier del partit que va dificultar molt la feina del col·legiat i va fer que s’equivoqués en moltes accions.

 

La primera part va ser molt bona per part nostre, vam tenir el domini de la pilota des de l’inici, en 10 minuts vam fer el primer gol, però en la lamentable actuació del linier va anular el 0-1 que per tots nosaltres va ser legal. El domini vilanoví va continua fins els últims minuts de la primera part. El Canovelles no arribava a la porteria del Vilanova a la primera part només va arribar dos cops en xuts llunyans i sense perill que va poder aturar Carles amb molta facilitat.

 

La segona part l’escàndol del linier va ser increïble, ja que en una acció de contraatac del equip local on el jugador arranca 1,5 metres per davant de la nostre defensa acaba fent el 1-0, i aquest gol no el va anular el linier, l’àrbitre no va tenir culpa ja que ell es fia del que li diu el seu ajudant, però que no va ajudar res al seu company. El Vilanova després va despertar una mica, ja que la segona part vam sortir una mica adormits, i va tenir ocasions per empatar com a mínim el partit. Una acció on el número 4 de Canovelles va fer falta a un jugador del Vilanova, l’àrbitre dona llei de l’avantatge i quan acaba la jugada l’àrbitre va a buscar el número 4, però no el del Canovelles, sinó el del Vilanova! Ja que ell no sabia de quin equip era, el seu linier va veure que el seu company s’equivocava i no va dir-li res. Com es pot amonestar un jugador que estava sacant de porteria i la falta era al mig del camp? Increïble.

 

Finalment el partit va acabar 1-0 injustament, ja que el resultat més just seria un empat.

 

Equip: Carles, Viri, Roger, Xavi Alonso, Pedro, Mogas, Jose, Colomo, Musti, Martí i Kirian.

 

Van jugar a la segona part: Arnau, Pere Valls, Colomé, Manolo i Albert.

 

Bon partit.

 Arià Puig