C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-1 E.C. GRANOLLERS

La gran igualtat en el partit acaba veient-se al marcador final. Moltes ocasions pels dos partits, però possiblement el Vilanova va fer més mèrits per guanyar el partit.

La primera part no vam poder veure cap gol, però vam veure moltes ocasions per veure gols. El Granollers en un llançament de falta va estavellat la pilota al travesser i just la jugada següent, en Kirian, va fer una gran jugada per banda dreta i en un llançament des de fora de l’àrea va acabar també al travesser. La primera part no vam poder veure més ocasions clares de gol, ja que hi va haver un gran domini en el joc del mig del camp, o les pilotes eres refusades per la defensa.

La segona part vam poder veure els gols del partit i unes quantes jugades de gol clares. Una gran falta llençada per Colomo va acabar amb una gran estirada del porter visitant que va desviar la pilota a la creueta i finalment fora. Aquesta va ser la ocasió més clara abans del gol local. Les substitucions van tenir un efecte molt positiu per l’equip local, ja que en el minut 70 de joc en Pere que era de les primeres pilotes que tocava entrava a l’àrea provocant la sortida del porter i aquest va fer penal sobre el juvenil. El penal va encarregar-se de transformar-lo en Colomo que va fer un gran llançament enganyant al porter. El Vilanova estava fent mèrits per guanyar, però quan el partit ja estava acabant un gran cop de cap del davanter va acabar entrant per l’escaire significant així el 1-1.

Els canvis van marcar el partit, ja que a partir dels canvis de ambdós equips van fer que el marcador acabes movent-se, però com els dos equips van estar molt igualats van acabar empatant, que era el resultat més just pels dos equips.

Equip: Carles Gil, Viri, Xavi Alonso, Roger, Pedro, Jose, Colomo, Martí, Kirian, Mogas i Musti.

Van participar durant el partit: Xavi Lopez, Pere, Manolo i Colomé.