C.E. MARGANELL 1-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Molt bon partit del nostre primer equip en un camp molt difícil on l’estat de la gespa va fer que treballessin de valent els nostres jugadors per treure una victòria més en aquest any 2012. 6 punts de 6 de moment en el que portem d’any.

El partit va començar bastant dur per part d’ambdós equips i ràpidament vam poder veure les primeres targetes grogues del partit. El Marganell estava molt ben plantat a darrera i això feia difícil l’entrada dels nostres jugadors a la zona d’atac. Però en una molt bona jugada per banda esquerra de Colomo que assisteix a Jose que aquest fa un canvi de joc cap a l’interior de l’àrea, on es trobava Kirian que deixa passar la pilota per l’arribava de Pedro que amb una gran vaselina fa el 0-1 que ens donava una moral tremenda per afrontar tot el que estava de partit.

El Marganell no va afluixar i va poder fer l’empat abans que finalitzes la primera part, però una gran primera part de Roger va evitar que el Marganell pogués fer-nos un gol.

La segona part va ser maca de veure des de la graderia, però a les banquetes es va patir molt, ja que el Marganell va dominar els primers minuts i va tenir una ocasió molt clara per fer el 1-1, però vam tenir fortuna i gracies al mal estat del camp la pilota va botar a sobre d’un sot i quan ja entrava la pilota va sortir cap a fora. Els atacs del Marganell no van acabar aquí, sinó que no van parar fins aconseguir l’empat, en una jugada per banda esquerra un dels seus davanters va deixar endarrere a l’Albert i en un xut creuat feia el 1-1.

A partir d’aquest moment el patiment va estar present a les dos àrees tècniques durant tot el que restava de partit. La cosa se’ns va posar de casa amb l’expulsió claríssima d’un dels jugadors del Marganell, però els primers minuts d’estar amb un home més no vam saber aprofitar-los i a punt vam estar de rebre un gol, però com ja he comentat abans un gran partit d’en Roger va fer que el Marganell no fes més que un gol.

Finalment en una gran jugada col·lectiva del equip arribaria el definitiu 1-2 obra d’en Musti. Aquest és el primer gol que aconsegueix amb la samarra vilanovina.

Vinga Vilanova! Ja hem deixat de ser cuers! Ara a per la salvació!

Equip: Carles Gil, Albert, Jaume, Roger, Pedro, Jose, Colomo, Martí, Kirian, Aitor i Musti.

Van participar durant el partit: Xavi Lopez, Pere, Manolo i Mogas.