C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-3 SANT QUIRZE VALLES

Mal partit d’un Vilanova que ha de començar a puntuar, perquè sinó tindrà problemes per deixar l’última posició de la lliga.

Partit que semblava favorable pel Vilanova ja que al minut 10, Pedro va fer el 1-0 amb un gran cop de cap, però a partir del gol el Vilanova no va tornar a tenir ocasions clares de gol a la primera part. Totes les ocasions van ser del equip visitant, al minut 22 en una gran errada del porter on vol jugar la pilota en curt, però el que aconsegueix es crear problemes al seu company que perd la pilota i fa penal sobre el davanter. Aquesta pena màxima va convertir-se en el 1-1 que va ser un gran gerro d’aigua freda per l’equip local, a pocs minuts del final de la primera part el Sant Quirze va capgirar el marcador fent el 1-2 en un gran xut des de fora de l’àrea, encara que el porter podria haver fet alguna cosa més.

La segona part va començar com la primera, el Vilanova va intentar atacar una mica més, però totes les ocasions acabaven fora o tallades pel Sant Quirze, que estava molt ben plantat a darrere. Quan el partit s’estava acabant en una jugada on el Sant Quirze recupera la pilota molt a prop de l’àrea local, fa que l’últim defensor hagi de fer penal sobre el davanter, aquesta acció va fer que el jugador fos expulsat i el 1-3 definitiu. El gol va arribar als pocs minuts de finalitzar el partit i va fer que no hi hagués pràcticament temps per res més.

A descansar en aquest pont i a pensar a guanyar al camp del Gironella, camp difícil i que costara molt.

Equip Titular: Ricard, Viri, Aitor, Pedro, Daha, Xavi Alonso, Manolo, Mogas, Jaume, Colomo i Pere.

Segona part van participar: Martí, Jose, Cristian i Xavi.