UE CASTELLAR 3-0 CF VILANOVA DEL VALLES
ESCANDOL ARBITRAL, ES VERGONYOS COM UNA PERSONA ES POT CARREGAR EL TREBALL DE TOTA UNA SETMANA.
El partit va començar amb molta igualtat entre els dos conjunts, el vilanova ben situat al darrera frenan la qualitat atacant del UE CASTELLAR, pero en arribar el minut 20 va arribar la primera actuacio del arbitre,
1er assenyalada una falta molt dubtosa, pero el mes escandalos es que el realitzar el llançament de la falta i han 3 homes del UE CASTELLAR en clara posició de fora de joc que acaben rematant i fen pujar el primer gol pel castellar, tot i les protestas de l'equip vilanovi.
Pero l'escandol no acaba aqui, en el minut 45 del partit el numero 9 del UE CASTELLAR es llença a la piscina de manera descarada i arbitre en contra de tot expulsar el jugador visitant ROGER SABATE. Lamentable, l'assistent estava a 4 metres de la jugada amb visio clara i neta, i arbitre a 2 metres, de veritat no van veure com es tirava? o era mes facil pitar en contra de l'equip visitant????
Despres d'questa jugada arribava el 2 a 0, que feia impossible la remuntada final.
Escandol no acaba aqui, a la segona part hi ha un clar penal sobre PERE VALLS que l'arbitre no xiula, quan estava a dos metres de la jugada, la segona part va estar marcada pel dominir del vilanova tot i l'home menys, ja a les acaballes del partit arribava el 3 a 0.
Pero aqui no s'acaba la "brillant" actuacio del Sr. Colegiat, en ultim minut del partit, unes mans clamorosas a dintre de l'area del Castellar, que arbitre va passar per dalt.
L'unic positiu del diumenge va ser el retrobament amb el "mitic" i gran amic CARLES GIL, que esperem tornar-lo a veure algun dia amb la camiseta groc i negra, gracies Carles per les dues temporades que vas estar entre nosaltres!