C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 2-1 C.F. PALAU SOLITA I PLEGAMANS

Per fi arriba la primera victòria en un partit on el Vilanova no va baixar la intensitat defensiva en cap moment i que només va rebre un gol en un gran partit d’en Pere i en Ricard.

Molta felicitat en el vestidor al final del partit, on va haver-hi una mica de tot, però sobretot molt treball defensiu per part d’un Vilanova que va rebre un gol en una errada defensiva puntual, que posteriorment els defenses van poder solucionar.

La primera part va ser mol maca per part nostre, ja que en pocs minuts una gran jugada per banda esquerra que va iniciar el nostre porter Ricard fent una passada en curt per Viri i aquest a Colomé que va llençar una passada en llarg molt precisa al peu d’en Pere que va culminar la jugada amb una gran vaselina, fent així el 1-0. El 2-0 no es va fer esperar i en una jugada molt discutida per part de l’equip visitant que reclamava que un dels seus jugadors no havia tocat la pilota amb la mà dins de l’àrea, va significar el penal que en el minut 16, Colomo el transformaria. (Les mans van ser molt clares, el Palau no tenia cap argument per reclamar res). Al final d’aquests 45 minuts el marcador era de 2-0 i encarrilàvem així la primera victòria a casa i de la temporada.

La segona part va ser de nervis i de un treball defensiu esplèndid, ja que en pocs minuts el Palau va trobar un forat en el que havia estat un mur en tota la primera part i va significar el 2-1. A partir d’aquí el Vilanova va estar al seu camp intentant sortir a la contra. Vam tenir la ocasió de fer el 3-1 en una falta que va llençar Roger que, amb tota la mala fortuna del món, va estavellar-se al travesser, aquest gol hauria estat el de la tranquil·litat i hagués matat el partit.

Minuts després vam tenir un parell més d’ocasions per ampliar el marcador, però la pilota no va voler entrar més.

Felicitar a l’equip que davant no tenia un equip fàcil de guanyar, ja que jugaven la pilota bastant bé, però aquest cap de setmana vam tenir el remei, per guanyar a aquest equip. Bon treball per part de tot l’equip!

Equip Titular: Ricard, Viri, Roger, Pedro, Xavi, Daha, Colomé, Mogas, Jaume, Colomo i Pere.

Segona part van participar: Adrian, Martí, Jose, Keita i Albert.

Felicitats equip! Ara toca treballar per guanyar la setmana que ve a Castellar!