C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-1 SABADELLENCA U.E.

Partit molt igualat, parlant d’ocasions, ja que de joc la Sabadellenca jugava menys pilotes que nosaltres, trencava les pilotes contínuament cap a amunt buscant el seu davanter. El nostre joc no va ser gaire millor, però vam jugar millor que l’equip visitant.

El partit es va posar molt de cara a favor nostre, ja que en el minut 1 en Musti va fer el 1-0 fent que l’equip agafes més confiança. El partit fins al minut 20 va ser de domini local, però la lesió d’en Colomo va fer que el partit es trenques i el domini de la pilota s’igualés pels dos equips. En el minut 40 la Sabadellenca en una de les poques bones accions que va fer, una jugada per banda acaba en una passada de la mort i el nº 10 de l’equip visitant marcava a plaer.

La segona part va ser molt igualada a nivell d’ocasions i el partit el podria haver guanyat qualsevol dels dos equips, destacar el debut de l’Albert Sanchez, que va gaudir dels seus primers minuts com a jugador del Vilanova, i que va tenir una ocasió per donar-nos un gol, però la pilota va marxar fregant el travesser.

Equip titular: Carles, Pedro, Roger, Puxi, Arnau, Mogas, Jose, Colomo, Musti, Pere i Marti.

Van participar en el partit: Xavi Lopez, Batalla, Aitor, Albert Sanchez i Colomé.

El treball és bo i hem de continuar igual si volem salvar l’equip del descens.