• principal
  • vina
 
 

General

Informar-vos que el Club Futbol Vilanova del Vallès, com a entitat, s'ha presentat a la Comissió de Participació de Vilanova del Vallès que organitza l'Ajuntament del municipi.

Des de l'Ajuntament, es dóna l'opció de presentar diferents propostes ciutadanes per millorar les instal·lacions (com és en el nostre cas), amb pressupost municipal que anirà destinat a fer-se càrrec dels projectes més votats en un procés participatiu.

Així doncs, el Club Futbol Vilanova va presentar dues propostes:

1.     Instal·lació de lavabos exteriors adaptats a tot el públic dins la zona del Camp, entre la grada  coberta i el Bar de l'espai esportiu, per cobrir les necessitats.

 

2.     Millora dels vestidors instal·lant un fals sostre amb l'objectiu d'evitar la pèrdua de temperatura, que es produeix per l'altura actual del trespol, per fer l'espai més confortable i més adaptat a tots els jugadors i jugadores que fan ús d'ells.

Durant el mes de Juliol, tots els vilanovins i vilanovines, empadronats a Vilanova del Vallès i que hagin complert els 16 anys, podran votar els projectes que desitgin de dilluns a divendres a partir del 2 de juliol fins al dia 27 del mateix mes.

Les votacions es podran realitzar els matins a l'OAC de l'Ajuntament i totes les tardes a la Biblioteca Contravent.

Com a requisit necessari només cal presentar el DNI i cada persona tindrà l'opció d'escollir entre 3 i 5 propostes.

 

Són millores destinades a tots i necessitem la vostra col·laboració. Així doncs, us animem a tots a participar-hi i a què voteu els projectes presentats pel Club!!

 

Salutacions,

 

 

La Directiva

GOL  SOLIDARI  VI

Avui, 15 de maig de 2018, posem en marxa la sisena edició del GOL SOLIDARI que organitza el C.F. VILANOVA del VALLÈS  i que se celebrarà el proper dissabte 16 de juny.

Com tots els anys precedents, aquest és un esdeveniment solidari on TOTHOM pot participar i que tindrà lloc en el Camp de Futbol Municipal de VILANOVA del VALLÈS. Serà una diada única on hi haurà activitats per a petits i grans (partits de futbol, manualitats,... i tota mena d’actuacions) per passar un matí d’allò més engrescat i divertit.

L’única condició que es posarà per poder participar serà col·laborar aportant qualsevol mena d’aliments o una mòdica quantitat econòmica. Tant els diners com els aliments aniran destinats al REBOST SOLIDARI de VILANOVA del VALLÈS, per fer front a les seves necessitats.

Totes aquelles empreses, botigues, negocis o institucions que vulgueu  col·laborar, contacteu amb nosaltres mitjançant MISSATGE PRIVAT del FACEBOOK (https://www.facebook.com/Gol-Solidari-243978185956259/)  o TWITTER (@GolSolidari) , i seguidament us donarem les indicacions per fer efectiva la vostra donació.

Per a més informació, aneu seguint les publicacions que anirem fent en el nostre facebook del GOL SOLIDARI i també a la pàgina web del C.F. VILANOVA.

NO US HO PODEU PERDRE, anoteu-vos la data del 16 de juny a la vostra agenda .

 

US ESPEREM A TOTS.

Marc Fuentes millor entrenador  en els premis de la Fundació De la FCF.

El dijous 26 d’abril de 2018 es va fer el lliurament de guardons que reconeixen iniciatives de clubs catalans que fomenten la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva. El premi solidari al millor entrenador va ser per a en Marc Fuentes Molina, del CF Vilanova del Vallès.

Des de el club volem felicitar al nostre entrenador, familia i companys. Enhorabona MARC

 

L’any anterior el Club de Futbol de Vilanova del Vallès va rebre el premi per l’organització del Gol Solidari. 

Patrocinadors

Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 1161

Ahir 123

Semanal 1284

Mensual 3246

Total 1139683

Currently are 41 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Canal RSS